Zebra Print

Jums ir nepieciešams. Mēs drukājam. Jums patīk.

Mums ir viss aprīkojums, zināšanas un viss, kas jums nepieciešams, lai saņemtu ātrus, uzticamus drukas pakalpojumus ar augstas kvalitātes rezultātiem. Sazinieties ar mums jau šodien, lai uzsāktu darbu.

Ja meklējat digitālo druku mazos un lielos apjomos, esat atradis īsto vietu. Augšupielādējiet savu dizainu uniegūstiet rezultātus jau šodien

Ja jums ir nepieciešamas drukas dizaina koncepcijas, ir vērts sazināties ar kvalitatīvu grafikas dizaineri vai sazināties ar mums, lai izstrādātu jums dizainu.

Zebra Print palīdz mazo uzņēmumu īpašniekiem izveidot prasmīgi izstrādātu, aktuālu, pielāgotu mārketingu – produktu sortimentu, kas nepieciešams, lai viņi izskatītos un justos profesionāli, sagatavoti un iesaistīti.

Mēs izmantojam tikai jaunākās tehnoloģijas un materiālus, lai nodrošinātu, ka mūsu klienti vienmēr saņem tikai labāko produktu. Mēs vienmēr piegādājam preci laikā un apmierinām mūsu klientu vēlmes.

ĒRTA DRUKĀŠANA

Ar ko Zebra Print izceļas

Pielāgotas izdrukas uz visiem priekšmetiem, laba vieta, kur saņemt lietas izdarīt, pieredzējis personāls un sazināties šeit ur vajadzībām.

Vietējais izpildījums

Iegūstiet ātrumu un konsekvenci - mūsu uzņēmums piedāvā konkurētspējīgas piegādes cenas un nemainīgu kvalitāti.

Uzticama kvalitāte

99,99 % mūsu pasūtījumu sasniedz apmierinātus klientus bez problēmām.

Automatizācija

Kad klienti pērk, mēs automātiski saņemam un izpildām viņu pasūtījumus, lai jūs varētu koncentrēties uz sava uzņēmuma vadīšanu.

Zīmola veidošanas rīki

Veidojiet savu reputāciju, saglabājot savu zīmolu priekšplānā.

Intuitīvie rīki

Vienkāršas vai sarežģītas, rakstainas vai minimālistiskas mūsu funkcijas ir daudzpusīgas.

Nav minimumu

Pasūtiet tik cik jums vajag uz doto brīdi, bez minimumiem.

Pielāgota druka

Ātri un uzticami piegādes pakalpojumi

Zebra Print piedāvā dažādus pielāgotus piegādes risinājumus un palīdzību projektos, kā arī cenas un apkalpošanu, kas jums patiks. Mēs izmantojam dažādus piegādes veidus, un saviem klientiem varam piedāvāt viszemākās piegādes pakalpojumu cenas, piemēram, Omniva, Fedex, DPD, DHL, Latvijas Pasts.

Jauns birojs

Mēs būvējam JAUNU biroju

Zebra Print ir strauji augošs uzņēmums, un mēs vienmēr vēlamies izpildīt savu klientu pasūtījumus pēc iespējas ātrāk un vislabākajā kvalitātē.Lai uzlabotu savus pakalpojumus, mēs paplašināmies un būvējam jaunu biroju.

zebra print project building 10
Iepirkumu grozs Aizvērt