Zebra Print

Availability: IR UZ VIETAS

Vienpusējas Skrejlapas A5

26,00328,00

  • Pieejamas gan melnbaltās, gan pilnkrāsainās versijas.
  • Drukāts uz 130g papīra, A5 formātā
  • Augstas kvalitātes druka un atlasīti materiāli
  • **Cena norādīta bez PVN

Apraksts

Vienpusējas A5 skrejlapas – drukāšana uz 130 g papīra

Palieliniet sava zīmola atpazīstamību – Skrejlapas A5 formātā un A5 formāta bukleti. Šie rīki ir būtiski efektīvām mārketinga stratēģijām. Mūsu skrejlapas ir izstrādātas tā, lai piesaistītu uzmanību, un piedāvā gan stilu, gan funkciju. Izvēlieties spilgtas krāsas vai klasiskus melnbaltus variantus, lai perfekti nodotu savu vēstījumu.

Galvenās īpašības:
  • Drukas iespējas: Nepieciešama uzkrītoša krāsu grafika vai smalks melnbalts dizains? Mūsu skrejlapas nodrošina elastīgumu. Šī izvēle palīdz pielāgot jūsu vēstījumu mērķauditorijai, palielinot ietekmi.
  • Augstas kvalitātes 130 g papīrs: Katra skrejlapa ir drukāta uz izturīga 130g papīra. Šī kvalitāte nodrošina būtisku sajūtu un profesionālu pieskārienu. Jūsu vēstījums paliek skaidrs un iespaidīgs, radot paliekošu iespaidu.
  • Skaidra drukas kvalitāte: Mūsu modernā drukāšanas tehnoloģija garantē asu tekstu un spilgtus attēlus. Jūsu dizains izceļosies, piesaistot uzmanību un padarot jūsu vēstījumu skaidru.
Kāpēc izvēlēties mūsu skrejlapas un reklāmas lapas:
  • Pielāgojami dizaini: Izveidojiet skrejlapu, kas atspoguļo jūsu zīmola identitāti. Izmantojiet mūsu dizaina rīkus un izvēlieties kādu no daudzām veidnēm vai augšupielādējiet savu mākslas darbu. Šī elastība nodrošina, ka jūs iegūsiet vēlamo izskatu.
  • Ātrs un uzticams serviss: Mārketinga kampaņām ir ļoti svarīgs laiks. Mūsu piegāde ir ātra un uzticama, nodrošinot, ka jūsu materiāli ir gatavi, kad tie nepieciešami.
  • Rentabls mārketinga risinājums: Mārketinga skrejlapas ir ekonomisks un efektīvs mārketinga risinājums. Tās informē par notikumiem, produktu atklāšanu vai pārdošanas veicināšanas pasākumiem. Plaši izplatiet, lai sasniegtu lielāku auditoriju, neapgrūtinot savu budžetu.
  • Izvēlieties jebkuru formātu: Skrejlapas A4, Skrejlapas A5, Skrejlapas A6, Skrejlapas DL
Pasūtiet skrejlapas un bukletus jau šodien!

Uzlabojiet savu mārketinga stratēģiju ar mūsu prasmīgi izstrādātajām skrejlapām. Tās ir ideāli piemērotas dažādām vajadzībām, palīdz mērķēt uz vietējiem klientiem vai popularizēt valsts mēroga pasākumus. Sazinieties ar mums, lai izstrādātu pielāgotas skrejlapas. Izbaudiet izcilu drukas kvalitāti ar konkurētspējīgām cenām un izcilu apkalpošanu. Ļaujiet mums palīdzēt izveidot reklāmas materiālus, kas ietekmē un veicina rezultātus. Mūsu komanda ir gatava palīdzēt visos jūsu pasūtījuma aspektos, nodrošinot, ka jūsu skrejlapas izskatās labi un efektīvi darbojas jūsu biznesa mērķu sasniegšanai. Ja meklējat divpusējas skrejlapas – varat izvēlēties jebkuru skrejlapu šeit

Papildu informācija

Formāts

A5 – 148 x 210 mm

Papīra veids

130g

Krāsa

Krāsu druka, Melnas krāsas apdruka

Daudzums

100, 300, 500, 1000, 3000, 5000, 8000, 10000, 15000, 20000

Atsauksmes

There are no reviews yet.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.

Skrejlapas A5
Jūs skatāties: Vienpusējas Skrejlapas A5 26,00328,00
Izvēlieties opcijas
Iepirkumu grozs Aizvērt